6 Eylül 2015 Pazar

Vodafone Fatura Sorgulama

vodafone-fatura-sorgulamaVodafone fatura kullanımınızı sorgulamak için birçok yöntemi kullanabilirsiniz. Bunlardan birisi internet üzerinden faturasorgulama işlemidir. Vodafone Online Self Servis sitemine giriş yaparak Vodafone faturanızı kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. Bu sisteme giriş yapabilmek için telefon numarası ve şifreye ihtiyaç duyacaksanız. Şifrenizi ise giriş yapmak istediğiniz Vodafone hattından S yazıp 7000’e ücretsiz olarak SMS atarak Vodafone fatura sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kısa bir süre sonra giriş şifreniz telefonunuza mesaj olarak gelecektir. Ardından bu şifre ve numara ile Vodafone sitesinden Vodafone Online Self Servis sistemine giriş yapabilirsiniz. Bu sistemde faturabilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. Ayrıca bu sistemde fatura bilgileriniz dışında birçok farklı işlemi de gerçekleştirebilirsiniz.

MS Yardımıyla Fatura Sorgulama

SMS kanalı yardımıyla da fatura sorgulayabilirsiniz. Bu yöntemle son kesilmiş faturanızı güncel olan faturanızı ve son fatura döneminde ne kadar süre konuştuğunuza dair bilgileri sorgulayabilme imkânınız vardır. Bu sorgulama için son fatura bilginiz için FATURA yazıp 7001’e güncel fatura bilginiz için GUNCEL yazıp 7001’e ve süre paketiniz varsa da güncel olan kalan bilgisini GUNCEL yazıp 7001’e kısa mesaj atarak Vodafone fatura sorgulamaişlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca fatura dönemi başından beri kaç dakika konuştuğunuzu öğrenmek için DAKIKA yazıp 7001’e kısa mesaj atabilirsiniz. Bu mesajlarınız SMS tarifeniz üzerinden ücretlendirilecektir.

Diğer Yollarla Fatura Sorgulama

Güncel fatura bilginizi Vodafone Self Servis uygulamasını akıllı telefonlarınıza marketlerinden indirerek kullanabilirsiniz. Bu uygulama üzerinden Vodafone fatura sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz ve başka birçok işlem yapabilirsiniz. Ayrıca Vodafone hattınızdan 7001’i arayarak güncel fatura bilginizi öğrenebilirsiniz.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...