6 Eylül 2015 Pazar

Online Pttcell İşlemler

Pttcell çıktığı ilk günden beri rakipsiz tarifeler sunmaya devam ediyor. Pttcell Avea GSM operatörünün alt yapısını kullanarak hizmet vermektedir.Pttcell resmi sitesinde “Pttcell Online İşlemler adı altında bir hizmet daha vermektedir. Pttcell Online İşlemlere giriş yaparak genel olarak aşağıdaki işlemlerinizi yapabilirsiniz;
Fatura İşlemleri: Bu bölümde fatura bilgileri, güncel fatura detayları, e-fatura işlemleri, özet raporu gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Tarife ve Paketlerim: Bu menüde SMS tarifelerinizi görebilirsiniz.
İnternet Servislerim: Bu bölümde cep telefonunuzun internet ayarları, 3G ayarları, güvenli internet hizmeti gibi işlemleri yapabilirsiniz.Ödeme ve TL İşlemlerim: Bu bölümde kredi kartı ile fatura ödemesi yapabilirsiniz. İsterseniz başka bir Pttcell abonesinin faturasını da bu bölümden ödeyebilirsiniz.
Hat İşlemlerim: Bu bölümde hattınızla ilgili işlemleri, yurt dışı arama, arayanı bil, kayıp çalıntı gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Servis İşlemlerim: Bu bölümde Lira paylaşma ve numara duyurma servisini kullanabilirsiniz.
Kişisel Bilgilerim: Bu bölümde kendi kişisel bilgilerinizi görebilir ve bu bilgileri güncelleyebilirsiniz.
PttcellOnlineİşlemler hizmetinden yararlanabilmeniz için online işlemler şifrenizin olması gerekmektedir. Pttcell Online İşlemler şifrenizi cep telefonunuzun arama bölümüne gelerek*952# yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz.Aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak Pttcell Online İşlemler e giriş yapabilirsiniz. Online işlemlere giriş yaparken telefon numaranızın 10 hanesini ve şifrenizi yazmanız yeterlidir.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...