16 Eylül 2015 Çarşamba

OGS Hizmetleri e-Devlet Kapısı’nda

e-Devlet Kapısı- Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanmış olan OGS hizmetleri ile OGS geçiş bilgilerinizi sorgulayabilir, hesap detaylarınızı görebilir,  geçiş ihlal bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz.
OGS Geçiş Bilgileri Sorgulama: Bu hizmeti kullanarak OGS geçiş bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. Başlangıç ve bitiş tarih/saat bilgilerini doldurarak son 6 aya kadar olan seçtiğiniz tarih/saat aralığına ait geçiş bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Sorgulama yaptığınızda OGS geçiş bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için ilgili bilginin Detaydüğmesine tıklayabilirsiniz.
OGS İhlal Bilgileri Sorgulama: Bu hizmeti kullanarak OGS ihlal bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. Başlangıç ve bitiş tarih/saat bilgilerini doldurarak seçtiğiniz tarih/saat aralığına ait ihlal bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Sorgulama yaptığınızda OGS ihlal bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için ilgili bilginin Detay düğmesine tıklayabilirsiniz.
OGS Hesap Detayı Sorgulama: Bu hizmeti kullanarak adınıza açtırdığınız OGS hesap bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...