6 Eylül 2015 Pazar

Plakadan araç bandrol ödeme

Önceleri bandrol olarak adlandırılan bu işlem ve motorlu taşı vergisini ödeyen araç sahiplerine verilen evrakların yerini online sistemler aldı ve işlemler internet üzerinden yapılabilir oldu.
Teknoloji geliştikçe ve yaygınlaştıkça birçok işlemimizi ilgili kuruma gitmeden, internete bağlı bir cep telefonu ya da bilgisayardan 3-5 dakika içerisinde yapabilir olduk. Plakadan araç bandrol ödeme işlemi de bunlardan biridir. Motorlutaşıtların vergi ödemeleri yılda iki kez yapılmaktadır ilki ocak ikincisi temmuz ayında yapılır. Ödenmediği takdirde de diğer tüm işlemlerde olduğu gibi çeşitli yaptırımları vardır.
Online olarak araç vergisi ödeme işlemi, Gelir İdaresi Başkanlığının internet vergi dairesi sistemi üzerinden aşağıda paylaşacağımız link sayesinde ödeme yapabileceksiniz. Gerekli olan bilgiler, Plakanız ki bunu bitişik yazmalısınız. Ör: 22EEE22 gibi. Hemen altında plakanızın özel olup olmadığını belirmeniz gerekiyor. Daha sonra TC kimlik numaranızı ya da vergi kimlik numaranızı yazıp son olarak da tescil tarihinizi giriyorsunuz. Ardından Tamam’a basın. Yönergeleri takip ederek ödemenizi tamamlayabilirsiniz.
Plakadan bandrol ödeme işleminizi BURADAN  yapabilirsiniz.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...