6 Eylül 2015 Pazar

Plakadan online d2 belgesi sorgulama

Ülkemizde bazı işlerin yapılabilmesi için bazı gerekliliklerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu yazımızda anlaşılacağı üzere taşımacılık üzerine olanlardan bahsedeceğiz.

Trafiğe çıkan araçların yolcu taşımacılığı ya da mal taşımacılığında işlerini yapabilmeleri için gerekli olan çeşitli belgeler vardır.
Bu belgelerden biri olan D2 belgesi yolcu taşımacılığında gerekli bir belgedir. Sürekli olarak yolcu taşıyıp sefer düzenleyecek kişilerin edinmesi gerekmektedir. Bu belgeye sahip olmak için yapmanız gerekenler ve gerekli belgeler için internette araştırma yapabilirsiniz. İnternetin bu kadar yaygınlaşması bizleresorgulama işlemlerinde de kolaylıklar sağlamıştır. İlgili kurumlara gitmeden 3-5 dakika içerisinde birçok sorulama işlemini yapabilir olduk. Araç yetki belgesi sorgulama işlemleri turkiye.gov.tr sisteminden yapılabilmektedir.


E devletten d2 belgesi sorgulama işlemini yapmak için aşağıda paylaşacağımız linke tıklamalı ve ardından gerekli yerleri doldurup yönergeleri izlemeniz gerekmektedir.Plakadan online d2 belgesi sorgulama işlemi e devlet sistemi üzerinden yapılabilmektedir. E devlet sistemine giriş yapabilmek için, e-DevletŞifresi, Mobil İmza, Elektronik İmza, T.C. Kimlik Kartı, Banka doğrulama yöntemlerinden birini kullanmanız gerekmektedir. Eğer e devlet şifresi edinmediyseniz en yakın merkez PTT şubesine giderek 2-3 TL karşılığında edinebilirsiniz.
İnternet üzerinden d2 belgesi sorgulama işlemi için TIKLAYINIZ…


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...