9 Eylül 2015 Çarşamba

Bimcell online işlemler

bimcell-1Ülkemizde bulunan GSM operatörleri bazen farklı şirketlerin de kendi altyapısını kullanarak telefon hizmeti vermesini sağlamaktadır. Bunlardan biri deAvea‘dır. Avea kendi altyapısını kullandırarak başka şirketlere de sanki GSM operatörüymüş gibi hizmet vermektedir.

Avea’nın kullanıma izin verdiği şirketlerden biri Bimcell‘dir. Bimcell Avea’nın vericilerini ve altyapısını kullanarak Bimcell adı altında müşterilerine hizmet vermektedir.



Bimcell son yıllarda büyük bir atakla müşterileri diğer operatörlerden çekmeyi başarmıştır. Bimcell’li olanlar Bimcell’in sitesinde bulunan Bimcell online işlemlerikullanabilmektedirler.

Bimcell’in web sayfasındaki online işlemler butonuna tıklayarak Bimcell online işlemlere ulaşabilirsiniz

Peki bimcell online işlemleri nasıl kullanabilirim ve Bimcell online işlemlere nasıl kayıt olurum?

Bimcell online işlemleri kullanmak için online işlem şifrenizin olması gerekmektedir. Bu şifreyi de cep telefonunuzun arama bölümüne gelip*952# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmalısınız. Bimcell size şifrenizi gönderecektir. 

Bimcell’in sitesi üzerinden online işlemlere tıklayıp açılan yerde cep telefonu numaranızın başında sıfır olmadan 10 hanesini yazıp Bimcell den gelen şifreyi de girdikten sonra Bimcell online işlemlere girebilirsiniz.

Bimcell online işlemleri şimdi kullanmak için tıklayın…
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...