10 Eylül 2015 Perşembe

Kredi Notu Kaç Olmalı,Kredi Notu Sorgulama,Kredi Notu Öğrenme

Toplumun Vazgeçilmez Para kaynaklarından Olan kamu ve Devlet bankaları Artık hayatımızın vazgeçilmezler arasında yerini aldı Bunu ister kabul edin ister etmeyin.Konumuzun Mevzusu Bankalar Arası Kişinin Kredi notu mevzusu Gelin Bu konuyu Birlikte Açıklık Getirelim.. findeks kredi notu, findeks kredi notu hesaplama, kredi notu kaç olmalı 2015


Komşunuzdan Ödünç Bir şey Aldınız ve bunu geri ödemek için veya geri getirmek için Belli bir gün yada saat yada ay yada yıl olarak bir tarih verdiniz.Ama o tarihte yada o günde yada o saatte Aldığınız emaneti geri vermediğinizde bu sizin  o kişiye yada çevreye güvensizlik vermek gibidir..

KKB puanınız geçmişte kullandığınız kredi borcunuzu geciktirdiğiniz için güvensizliğe neden olur. Birden fazla bankaya kredi başvurusunda bulunmuş bireylerin KKB puanı düşer. Bir başka bankaya gidip başvuru yapıldığında ”Daha önce çok başvuru yapıp onay almadığınız için üzgünüz” cevabını alabilirsiniz.

Ödeme geçmişi baz alınarak ödemeleri zamanında ve kredi kartı alışveriş sayısına, kredi çekme oranına göre güvenli bir müşteri profili oluşturulursa yükselir. Puanınızı Yükseltmeniz için 3 ay düzenli ödemeler yapıp en azından asgari %50 sini ödemeniz gerekir. Böylece KKB notunuz yükselecektir.

KKB Puanı Kaç Olmalıdır?

KKB puanınız kaç olursa olsun teminat göstermeden kredi kullanmanız mümkün değildir. Ancak KKB notunuz düşük olduğu için kredi kartı kullanamıyorsanız başvurunuz onaylanmıyor ise 3 aylık işlemi yapmanız gerekir.

Bankadan Kredi Çekebilmek için Findeks Kredi Notu Kaç Olmalı?
Kişi hakkında olumlu bir değerlendirme yapılabilmesi için 1460 civarı puan sınır olarak kabul edilebilir. Bu sınırda kredi alabilmenin alt sınırı gibi gibi görüp normal bir ihtiyaç kredisi için başvuruyorsanız findeks kredi notunuz 1800 lü puanlarda iseniz herhangi bir sıkıntı yaşamadan kredi alabilmektesiniz. Tabiki buradaki tek kriter kredi puanınız değildir. Bankaların bakış açıları birbirinden farklıdır ve kredi için başka kriterleri de göz önünde bulunduran bankalar vardır.

Diyelim kredi notunuzu sorguladınız ve düşük çıktı hemen umutsuzluğa kapılmayınız çünkü kara listedekilere, borçlarınızı ödeyemenlere ve kredi notu düşük olanlar için kredi veren bankalar bile var sadece beyninizde banka sınırlandırması yapmayın belki de çok sa ismini duymadığınız aktif bank, bank pozitif, burgan bank v.s gibi değişik bankaların kredi olanaklarını da araştırmanızı öneririm
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...