6 Eylül 2015 Pazar

Plakadan C2 Belgesi Sorgulama

Ülkemizde trafiğe çıkıp yük ya da insan taşıyan araçlarda bulunması gereken çeşitli belgeler vardır. Trafiğe çıkabilmesi ve bu işleri sürekli olarak yapabilmesi için gerekliliktir. Bu belgelerin edinilmesiyle ilgili konulara internetten ulaşabilirsiniz.

Gelişen teknoloji ve yaygınlaşan internet kullanımıyla birlikte ilgili kuruma gitmeye gerek kalmadan internete bağlı bilgisayar ve telefon gibi cihazlardan sorgulamalar yapabilmekteyiz. Belge konusuna dönecek olursak bu konumuzda C2 belgesinden bahsedeceğiz. C2 belgesi trafikte mal taşımak için gerekli bir belgedir sahip olan kişiler istedikleri zaman işlerini yapabilmektedirler. Plakadan C2 sorgulama işlemi online olarak turkiye.gov.tr sisteminden yapılabilmektedir. İnternette e devletten C2 belgesi sorgulama olarak da bilinen bu işlem için aşağıda adres vereceğiz.

Gireceğiniz adreste C2 belgesi online sorgulama işleminizi dakikalar içinde yapabileceksiniz. Adrese tıkladıktan sora e devlet sistemi üzerinden doğrulama yaparak sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. En yaygın giriş yöntemi TC kimlik no ve e devlet şifresidir. Eğer henüz e devlet şifresi edinmediyseniz size en yakın PTT merkez şubelerinden 2-3 TL gibi bir ücret karşılığında edinebilirsiniz.
Plakadan C2 Belgesi sorgulamak için TIKLAYINIZ…
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...