13 Eylül 2015 Pazar

Serbest Geçiş Sistemi SGS Nedir?

SGSKöprü ve otobanlardan geçiş yaparken OGS geçişini veya HGS geçişini kullanmaktayız. Aracında OGS etiketi olanlar OGS gişelerinden, HGS etiketi olanlar da HGS gişelerinden geçmektedir. Buda köprü ve otoyollardaki geçişler esnasında şerit farklılıklarını gerektirmektedir. Bu şerit farklılıkları trafiğin yavaş seyretmesine, bazende trafiğin kilitlenmesine sebep olmaktadır.



Serbest Geçiş Sistemi Nedir?

Trafiğin daha hızlı, daha seri bir şekilde seyir etmesi, sıkışmaması içinyeni bir sistem geliştirilmiştir. Bu sistemde HGS ve OGS birleştirilerek SGS adı altında toplanmıştır. Serbest Geçiş Sistemi kısaca SGS, HGS gişelerinin ve OGS gişelerinin birleştirilerek ortadan kaldırılması trafiğin akışının sağlanması sağlanmıştır.Bu yöntem ayrıca şeritlerin daha düzgün olmasını sağlayarak geçiş öncesi ve geçiş sonrasında şeritler düzgün olacağı için kontrolsüz şerit değiştirme işlemine son vermiştir.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...