1 Temmuz 2015 Çarşamba

Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri


Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri

Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri Nedir,Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü Adres Telefon Bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz..

Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü; adli Sicili tutmak, Bakanlığın görev ve yetkisine giren konularla ilgili istatistik bilgilerin belirlenmesi, toplanması, sınıflandırılması ve değerlendirilmesi ile ilgili hizmetleri yürütmek, adli sicil ve adli istatistik hizmetlerinin yerine getirilmesi için bilgi işlem sistemini kurmak ve geliştirmek,görev alanına giren konularda mevzuat yetersizliğine ve aksaklığına ilişkin inceleme ve araştırmaları yaparak, Bakanlığa tekliflerde bulunmak, tüzük tasarıları ve yönetmelikleri hazırlamak ve yargı yetkisinin kullanılma alanına girmeyen konularda görüş bildirmek ve genelge düzenlemek,kanunlarda gösterilen ve Bakanlıkça verilecek benzeri işleri yapmak gibi görevleri bünyesinde barındırmaktadır.


Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri

Kurum Adı
Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü
İnternet Sitesi
Telefon+90 3124316120
Faks+90 3124350929

Adres:Tuna Caddesi No:10 Yenişehir 06100 Çankaya 
ANKARA TÜRKİYE
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada. MNG KARGO Şubeleri

MNG KARGO Çanakkale Bozcaada Şubeleri Adres telefon iletişim bilgileri  MNG kargo Ezine şubesi. Adres telefon iletişim bilgileri çalışma s...